Live-palvelu tutuksi, osa 1: Käytöt ja kustannukset

Kirjoittanut Lotta Lilja on 26.11 .2018 08:47

PKS-hintakiinnitys-blogikuva

Live-palvelu on Priima- ja Priimaplus-sopimusten sydän. Livessä sähkömarkkinat ja yhdistyvät juuri sinun sähkönkäyttöösi ja voit tarkastella kulutustietojasi ja sähkön hintaa jopa tuntitasolla. Lisäksi voit tutkia tulevia sähkön hintoja, tehdä hintakiinnityksiä ja vaikkapa valita sähkön alkuperän

Kyselymme mukaan tyytyväisimmät asiakkaamme käyttävät Live-palvelua aktiivisesti. Tässä kirjoitussarjassa tutustutamme sinut Liven eri toiminnallisuuksiin. Kokeile sinäkin!

Kirjautuminen

Live-palveluun kirjaudutaan OmaPKS:n kautta >>. Kirjaudu sisään omilla käyttäjätunnuksillasi. Voit pyytää uuden salasanan ja käyttäjätunnuksen sähköisesti, mikäli vanha tunnus ei muistu mieleen. Jos kirjautuminen ei sittenkään onnistu, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Oma PKS

Kirjautumisen jälkeen näet yhteenvedon vuoden sähkönkäytöstäsi. Live-palveluun pääset klikkaamalla "PKS Live" sivun yläreunassa.

Live-kirjautuminen

Käytöt ja kustannukset

Käytetyin sivusto Livessä on Käytöt ja kustannukset. Tällä sivulla näet jokaisesta sähkön käyttöpaikastasi tuntitasolla milloin ja kuinka paljon käyttöpaikassasi kuluu sähköä ja paljonko se juuri sillä tunnilla maksaa. Pääset yksityiskohtaisesti käsiksi hintoihin, joista sähkölaskusi muodostuu.

  Käytöt ja kustannukset teksteillä-3

Mikäli havaitset luvuissa jotain kiinnostavaa, pääset porautumaan syvemmälle "Näytä tarkemmat hinta- ja kulutustiedot" -painikkeesta. 

 Tarkemmat käyttötiedot

Tervetuloa tutustumaan omaan sähkönkäyttöösi ja koukuttumaan!

Asiakaspalveluumme auttaa Liveen kirjautumisessa: asiakaspalvelu@pks.fi tai puh. 013 2663 100 (ma-to klo 8-18, pe 9-18)!

Live-palvelu tutuksi -sarjan osat: 

  1. Käytöt ja kustannukset (tämä teksti)
  2. Hintakiinnityksen tekeminen
  3. Hintavahdin ja kiinnitysautomaatin käyttö
  4. Sähkön alkuperän valinta

Aiheet: Pörssisähkö, Live-palvelu, Käyttöopastus, Asiakkaana